Ikke tid til trening? Slik får du mer energi.
Få en bedre start på arbeidsdagen, og kom hjem med masse energi.

For mange er det verste tiden på døgnet når klokka ringer. Du må rulle deg ut av sengen etter utallige snooz på alarmklokken. Dette gjelder selvfølgelig ikke for alle. Noen er bare morgenfugltypen, noen blir vekket av hoppende barn i sengen.

Uansett hvilken type du er om morgenen så er energinivået hos de fleste ganske lavt så tidlig. Du har uttallige plikter som skal gjøres iløpet av dagen, og det finnes tusenvis av unnskyldninger for at man ikke får tid til noe som heter trening denne dagen. Vi er alle der, om ikke alltid så iallfall i perioder. Det er mye som skal klaffe for at man skal kjenne overskudd til trening.

Egentlig burde det være stikk motsatt.

4-reasons-why-you-wake-up-tiredTrening GIR nemlig energi. Sliter du med tidsskjemaer er kanskje mosjon til og fra arbeidet måten å gjøre det på. Bor du i en større by vil du mest sannsynlig spare tid også. Du slipper den evigvarende rushtrafikken, og du kommer på jobb med en helt annen energi. Frisk luft og økt blodsirkulasjon får nemlig kroppen i gang, og du vil ganske sikkert både være mer fokusert, og opplagt under arbeidsdagen.

Så tenker du…

Du er sliten etter endt arbeidsdag, og lengter etter sofaen. Men for de fleste er det ganske lang vei til sofaen etter en arbeidsdag. Da skal man ta vare på det sosiale på hjemmebane, med venner, lage middag, styre og stelle hjemme, og kanskje er det andre aktiviteter?

Hvordan skal jeg orke og komme meg hjem igjen?

Her er svaret nesten utelukkende det samme som nevnt tidligere.
Mosjoner deg hjem. På samme måte som på morgenen setter du kroppen i gang igjen, og gjør deg klar for en ny “økt” på hjemmebane. På mange måter nullstiller du kroppen, og gir den masse energi til å ta fatt på dagens andre “etappe”.

Det er ikke mer vanskelig enn hva du gjør det til selv.

Velg en form for aktivitet som ikke får deg opp i makspuls. Kanskje kan du investere i en el-sykkel. Ha skift i en sekk, drikk masse vann, og kanskje har du en liten matbit med deg.

Ta deg tid og nyt veien til jobben. Det er mange ting du overser fra bilen din. Samle inntrykk, og la morgenen møte deg med storm.

På vei hjem fra jobb kan du ta i litt mer om du ønsker det. Skulle formen være slik at du knapt kommer deg frem på en sykkel uten å svette finnes det alternativer som el-sykkel. Vi kan også garantere at sykler du til jobb hver dag vil ikke svettingen være ett vedvarende problem. Finn farten du kan holde uten å gå så høyt i puls. All aktivitet, lav eller høy puls er trening. Test deg frem.

Det er mange alternativer for å trene før jobb. Gjør din favorittaktivitet, og test dette i en uke. VI kan garantere at det er hardt i begynnelsen, men vi kan også garantere at du vil føle økt velvære både mentalt og fysisk om du gjennomfører challenget.

Tagg gjerne dine bilder med #Utepuls og #AktivTilJobbeninstagram og facebook.

Skulle det være spørsmål eller problemstillinger til dette så ta gjerne kontakt med oss på utepuls sin facebook side.

Det finnes alltid en løsning.

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler