Utepuls.no vil i ukene fremover teste ulike treningsprodukter. Det er ingen hemmelighet at man bør få i seg proteiner etter en treningsøkt. Ernæringsfysiologer krangler seg imellom, noen mener man får i seg nok i det daglige inntaket, mens andre mener man bør tilføre.

Det finnes ett hav av ulike produkter man skal bruke etter en treningsøkt, og vi vil teste ulike produkter utover høsten slik at du kan få en liten pekepinn på hva du kan forvente deg av de ulike produktene. Vi har satt tsammen en testgruppe med 5 personer som hver uke skal teste nye produkter.

Andre leverandør ut i testen er restitusjons drikker og barer er “Forever Living”.
Produktene vi har testet er: (lenket til produktenes hjemmesider)
Forever Argi + 
Forever Ultra (Sjokolade og Vanilje)
og Forever Pro X2 proteinbarer med to smaker Sjokolade og kanel.

Forever Living

Forever Living er ett selskap som i utgangspunktet leverer ulike økologiske Aloe Vera produkter. Forever Living sier ifølge sine nettsider at de selv eier alle produksjonsledd og dermed også kan garantere at kvaliteten er den beste. Forever Living har også en egen fitness serie hvor produktene vi har testet inngår.

Forever ARGI + ble en soleklar opptur for de fleste i testpanelet. Den inneholder de viktige tingene etter en treningsøkt, smaker friskt og er fin og ha med seg også på tur. Smaken er nettopp det som gir den pluss. Her var det mange fruktsmaker, og det er ikke annet enn det tilsatte søtningsmiddelet som tar bort den ekte smaken. Ofte har energi og restitusjonsdrikker en lei tendens til å smake som syntetiske etterligninger av smaker. Vi er enige om at du (sett bort fra søtningsmiddelet) ikke får den smaken av ARGI +. Ett godt alternativ, og enkelte av testdeltagerene opplevde å få ett boost energimessig.

Noe som frister litt ekstra.
614813Det er ikke til å stikke under en stol at flere av våre testere har fallt skikkelig for Forever Pro X2 sjokolade proteinbarene. Det er nærmest som ett lite delikat kakestykke, glutenfritt med både karbohydrater som du trenger etter en treningsøkt, proteiner og ellers veeeeldig god. Sjokoladebaren var uten tvil den som fallt best ut i test hos våre testdeltagere da kanelbaren )eller kaken) smakte kanskje litt mer “kakedeig” og litt for sterk smak av kanel. Uansett var dette en bar som scorer høyt hos våre testdeltagere, og noe man kan glede seg til etter en hard treningsøkt med en nytraktet kopp kaffe. Veldig god.

forever-ultra-shake-mixIkke like godt mottatt ble proteinshaken til Forever (Forever Ultra) mottatt i testpanelet. Det er noe med proteinpulver som er utvunnet av soya, det får en annen følelse enn myseproteiner, og dessverre ikke helt samme gode smak. Pluss er det alikevell at det er ett fint alternativ til deg med melkeallergi da den også kan blandes ut med vann. Den inneholder også lite kalorier for den som teller slikt. Det finnes også en rekke andre bruksområder som vi dessverre ikke fikk testet bla i smoothies og pannekaker. Her var også sjokoladesmaken er soleklar vinner.

 

Test Ernæring - Etter Trening - Forever Living
Alt i alt er serien til Forever Living ett bra alternativ. Testpanelet føler kanskje at den retter seg litt mer mot de som ønsker færre kalorier fremfor naturlige råvarer, og får derfor litt fratrekk ernæringsmessig.
Smak
Følelse
Ernæringsmessig
Forever Pro X2
Forever Ultra
Forever ARGI +
Pluss
  • Frisk fruktsmak på Argi +
  • Glutenfrie proteinbarer
  • Følelse av å få mer energi
Minus
  • Kunstig søtning
  • Soyasmaken på Ultra proteinpulveret
  • Litt for mye vekt på få karbohydrater
3.7Totalscore

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler