Utepuls.no vil i ukene fremover teste ulike treningsprodukter. Det er ingen hemmelighet at man bør få i seg proteiner etter en treningsøkt. Ernæringsfysiologer krangler seg imellom, noen mener man får i seg nok i det daglige inntaket, mens andre mener man bør tilføre.

Det finnes ett hav av ulike produkter man skal bruke etter en treningsøkt, og vi vil teste ulike produkter utover høsten slik at du kan få en liten pekepinn på hva du kan forvente deg av de ulike produktene. Vi har satt tsammen en testgruppe med 5 personer som hver uke skal teste nye produkter.

Tredje leverandør ut i testen er restitusjons drikker og barer fra «SPONSER».
Produktene vi har testet er: (lenket til produktenes hjemmesider)
Proteinbar 34 Chococovered Banana
Pro Recovery 50/36 Vanilla
Long Energy Pro Citrus

Sponser

Alt i alt er vi godt fornøyde med Sponser sine produkter. Dette er den første produktlinjen hvor vi kanskje føler at vi kjenner oss litt igjen i andre leverandører. Det er pulver, og ellers barer med mye energi, men kanskje mangler det det lille ekstra som vi har opplevd blant de tidligere treningsernæringene vi har testet så langt. Alikevel har det gitt oss godt med energi og det er mye positivt med produktlinjen til Sponser.

e_le_368x124_1200g_citrus1La oss begynne med “Long Energy” drikken. Denne er fantastisk rett og slett fordi de har kuttet ut all syre i drikken. Det hindrer at du går å gulper syre underveis i treningsøkten slik du ofte gjør med mange andre energidrikker. Det er også pluss at den kjennes forfriskende i munnen når du har behov for litt ekstra energi. En fin drikke å ha med seg om man skal på litt lengre løpeturer eller har det med i konkurranse. Drikken er laktosefri, men ikke glutenfri. Det er pluss for at den inneholder mye karbohydrater og proteiner. Det trenger man på lange økter, og da det fort kan bli tungt å få i seg en tørr energibar er dette midt i blinken. 8/10

300111Pro Recovery drikken til Sponser fungerte også godt å ble mest testet som ett “etter treningsprodukt” da det tross alt er det den er ment som. De første øktene smakte den himmelsk, men etter en god del økter ble man ganske lei av smaken. (OBS! Vi har kun testet vanilje). Drikken skummer litt mye når vi har shaket den i shakeren. Panelet er enige om at denne havner midt på skalaen og får 5/10 poeng.

300129Proteinbaren med banan og sjokoladetrekk var en god bar å ta etter endt trening. Den ga oss ikke sukkerlag i munnen, og hadde god konsistens. Lett å spise/få i seg etter trening. Litt mye banansmak syntes enkelte i panelet, men baren er og få i andre smaker. (OBS! Vi testet kun banansmak) Fin bar, men også ganske standard. 6/10 poeng.

Alt i alt er vi godt fornøyde med Sponser sine produkter. Ønsker du ett fullkomment, men kanskje litt mer standard energipakke til treningen er dette ett godt alternativ. Det er også pluss at de har mye glutenfritt, og de fleste produktene inneholder ingen kunstig søtning.

Test Ernæring - Etter Trening - Sponser
Smak
Følelse
Ernæringsmessig
Proteinbar 34 Chococovered Banana
Pro Recovery 50/36 Vanilla
Long Energy Pro Citrus
Pluss
  • God ernæringsmessig
  • Energy drikken er uten syre
  • Lite kunstig søtning
Minus
  • Litt kjedelig
  • Proteinshake skummer mye
3.2Totalscore

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler