Den berømte dørstokkmila er lang for mange. Utepuls har snakket med en rekke idrettsprofiler om hvordan de i deres hverdag overvinner dørstokkmila.

sundby
Med sine utrolige 1150 treningstimer notert i fjor kan få matche Martin i motivasjon til å trene. Å trene gir deg energi, det gir deg livslyst i hverdagen.

Se deg selv i fugleperspektiv.
Martins tips for å motivere seg til en treningsøkt er å tenke hvordan du vil føle deg etter 2 timer om du velger sofaen fremfor å gå eller løpe en tur først. Jobbe med sin egen tankegang om hvor mye bedre det faktisk vil føles om man først har beveget seg. Ikke alle dager er like lette, og ofte føler man seg tom for energi. Det er akkurat da man skal huske tilbake og bruke fugleperspektivet på seg selv.

Det er lov å gi litt kompishint. 
Martin som med sine enorme treningsmengder tror den indre motivasjonen er den aller viktigste. Du får ikke kompisen min til å trene fordi jeg selv vil det. Det er da man kanskje slenge en liten kommentar om at det hadde vært allright å sett fin ut i dressen til sommeren, eller at det er jo ok å se litt ok ut på stranda sommeren. Finne motivasjon som trigger vedkommende du ønsker å motivere. Det kan jo være veldig inviduelt så der tror jeg man bare må føle litt på det.

Uansett har trening 10.000 helsemessige fordeler. Det er jo kjernen i det å ha det bra, føle seg bra, og det er alltid bedre med litt enn ingenting. Det viktigste er uansett å huske at trening gir mye energi, motivasjon, og mange gode følelser.

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert