Synes du også at treningstøy er rart? Her er 4 tips som kan hjelpe deg til å velge ditt

Er du av de som “tenker” at du bør trene, men alltid stopper opp fordi du ikke vet helt hva du skal ha på deg? Du føler deg ikke så veldig komfortabel i den trange tightsen? Er det farger eller sort som gjelder? Jakke eller t-skjorte? Plutselig skal du ut i ett univers av mote, tidsriktig treningstøy som du egentlig ikke bryr deg om.

Moteverden innen trening er som en stor virvel for deg av Nike-pro gear,  t-skjorter i de merkeligste farger, rare hansker, merkelige belter, neon fargede sports BH’er, rare sko med individuelle tær og … hva er de fargerike knestrømpene til? ! Ja. Selv knestrømper. Å ta seg en tur i marka kan fort virke skremmende nok uten at du  også skal tenke på “Hva i all verden skal jeg bruke her?”

Svaret er ganske enkelt. Bruk hva gjør deg komfortabel. Ikke spesifikt nok? Her er noen retningslinjer:

80s-Joggers1. Hvis det kommer i veien for din evne til å bevege seg … ikke bruke det.
Bukser og topper som er for stramme og begrense omfanget av bevegelse vil gjøre treningen vanskeligere enn den må være. Vi alle kan være enige om at trening fort kan være utfordrende nok uten din garderobe legges inn i oppgaven.

Hvis det er tungt, tykkt, eller ett ikke-pustende materiale … ikke ha det på deg.

2. Tunge t-skjorter, og blå jeans passer dårlig om du skal svette litt. Tenk på det på denne måten: Hvis du ikke tror du ville være i stand til å bevege seg veldig godt hvis antrekket ditt skulle bli vått. Da er det ikke så lurt å trene i det.

3. Hva med sko?
Hold det enkelt … En slags løpesko eller vanlige joggesko er som regel er alt du trenger. For enkle turer og regelmessig trening holder som regel de vanlige joggeskoene. Da får kroppen uansett nok hvile frem til neste økt. Øker treningsmengden bør du også tenke på og få deg ett par skikkelige sko.

4. Farger, farger overalt!
Den oppadgående trenden om dagen inneholder mye sterke farger. Dette er flott fordi du blir lett synlig! Men er du er ny på joggestien og ikke ønsker å tiltrekke deg oppmerksomhet! – ikke føl deg forpliktet til å fylle skapet med lys oransje og lilla tank topper. Som fallskjerm bukser og Uggs, noen trender bare er ikke for alle, og det er OK.

Bruk det du ønsker. Bruk det som gjør deg komfortabel. Ikke bekymre deg for de små tingene. Husk at det viktigste med å være ute, er at du er der hver eneste treningsøkt. Da er du ett skritt nærmere å se enda mer fantastisk i alle klærne dine enn du allerede gjør.

Husk også at uansett hva du har på deg, er en sunn livsstil den mest attraktive “tingen” i noens skapet!

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler