Mye sies om å drikke Aloe Vera, men uansett hva man måtte mene er det er ingen tvil om at aloe vera juice er hottere enn noen gang.

Gelen er for de fleste kjent som ett perfekt middel mot solbrent hud, brannsår, og mange andre området.

Det finnes veldig mange drikker med aloe vera juice, men få av de inneholder mye aloe vera. Aloe vera er dyrt, og derfor er det ofte svært lite som faktisk er i drikkene som selges i butikken. De inneholder ofte i prosent lite Aloe Vera, og desto mer av andre tilsetningstoffer. Vi valgte derfor og konsentrere oss om en av drikkene på markedet som inneholder mye aloe vera nemlig Forever Living Products Aloe 2 Go. Forever Living har verdens største aloe vera farm der de dyrker sin egen aloe vera, og hvis vi skal teste aloe vera drikk så må vi gjøre det skikkelig.
buying-aloe-vera-barbadensis-miller-plant-21522468
Forever Living har Aloe Vera drikker som inneholder helt opp mot 96%. Men å drikke ren aloe vera gir kanskje ikke den beste smaksopplevelsen. Mange synes smaken er spesiel. Selv om det finnes ulike versjoner med smaker.

I vår test valgte vi derfor å teste Forever sin nyskapning Aloe 2 Go som er blandet med bla granateplejuice, og fruktjuice. Den kommer også i en smart enkeltforpakning, noe som gjør den perfekt for å ta med seg.

Juicen inneholder:

 • 84% Aloe Vera gel (fileten under det grønne på planten, fra aloe vera planten Aloe barbadensis Mill)
 • Pærejuice
 • 4% Granateplejuice
 • Mangostanjuice
 • Bringebærjuice
 • Bjørnebærjuice
 • Blåbærjuice
 • Vindruekjerne ekstrakt
 • Vitamin C

Med andre ord, mye godt i denne.

TEST: Forever Aloe 2 Go
Vi likte juicen veldig godt, og fant virkelig ikke mye å trekke fra på i denne testen. Vi har testet "Aloe 2 Go" over 3mnd, og har ikke vært syke, og følt økt energi. Smaken er frisk, og fratrekket kommer vel aller mest av at aloe vera ikke er det som smaker aller best. Den forsvinner allikevel veldig fort til en frisk ettersmak av bær. Alt i alt er dette en veldig god drikke som gir deg mye godt på en kjapp og enkel måte. Vi ELSKER de små porsjonspakkene som er enkle å ha med seg.
Smak
Konsistens
Ernæringsmessig
Pluss
 • Masse gode vitaminer
 • Små enkle forpakninger
 • Forfriskende
Minus
 • Aloe Vera smaken?
4.9Total vurdering

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler