Vi møtte den 25 år gamle Hans Christer Holund (25) som i år ble presentert som ny på langrennslandslaget. Holund imponerte sist vinter og løperen gjorde gjennom sine prestasjoner at løpere som Simen Østensen og Eldar Rønning ble vraket fra landslaget for det kommende året. Han var også Lyn løperen som ble parkert av Northug i de siste bakkene under NM stafetten. Holund er nå klar for å kjempe for Norge og landslaget og ser frem til å være en del av skilandslaget.

IMG_2996Holunds har trent mye i alle år. For han er trening en vane. Det er akkurat det vi må få til, -Gjøre trening til en vane. Mitt beste tips for å få en mer aktiv hverdag er og sette av fem minutter til trening hver dag. Da etablerer du en vane som du kan få til.  Det er ofte tiden som er første hinder, og som gjør at man stadig utsetter neste treningsøkt.

Setter man av fem minutter hver dag er det mye enklere å motivere seg fordi det ikke er så lange økter. Dessuten har det ofte en positiv bieffekt til  å bli litt mer uten at det føles som det er noe du må. Når du er i siget og har en god dag kan du jo fortsette litt lenger. Har du en dårlig fullfører du bare de fem minuttene.  Da tror Holund det blir lettere å tenke positivt om treningen.

Skulle du mangle kunnskaper om trening har Holund allerede tipset sin egen kjæreste om appen  7 minutes Workout. Den gir deg en enkel innføring og fungerer som en slags personlig trener med tips for deg under økten.

7_min_workout_iphone_best_apps_screens

Husk å gjøre noe du synes er gøy. Du trenger ikke løpe hver dag om du synes det er morsommere å sykle. Engasjer venner. Venner er ofte en kjempemotivasjon, og kan gi deg det siste pushet når du kanskje sliter litt med dørstokkmila.

Kanskje møter du Hans Christer Holund i marka i sommer.

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler