Spalten hvor du får tips til turmat fra vår utekokk.
Fullkorns hvete tortillas med Reinskav eller Elghakk( kan også bruke vanlig kjøttdeig)
Ingredienser:
100g Reinskav
1 stk Tortilla
2 SS kremost med urter
2 SS Rømme
6 stk fin hakkede sjampinjonger
2 SS basilikum Pesto
2 SS finhakket rødløk
50 g revet ost
20 g Ruccola salat
Utstyr:
Stekepanne
Olje til steking
Stekespade
Slik lager du det:
Reinskav eller kjøtt og sjampinjonger stekes i ei varm panne med olje , salt og pepper
Kjøl kjøttet ned i 5 minutter tilsett deretter Rømme og revet ost
Ta hvete tortillaen smør den med kremost og Pesto strø over fin kuttet rødløk.
Smør utover blandingen med Reinskav og sjampinjonger
Strø over Ruccola salat
Rull hvete tortillaen sammen ved å brette endene inn først deretter er det bare å rulle den sammen.
Pakk den inn i aluminiumsfolie.
God tur, og god matfornøyelse.