Utepuls.no vil i ukene fremover teste ulike treningsprodukter. Det er ingen hemmelighet at man bør få i seg proteiner etter en treneingsøkt. Ernæringsfysiologer krangler seg imellom, noen mener man får i seg nok i det daglige inntaket, mens andre mener man bør tilføre.

Det finnes ett hav av ulike produkter man skal bruke etter en treningsøkt, og vi vil teste ulike produkter utover høsten slik at du kan få en liten pekepinn på hva du kan forvente deg av de ulike produktene. Vi har satt tsammen en testgruppe med 5 personer som hver uke skal teste nye produkter.

Først ut i testen er restitusjons drikker, og første leverandør er Norskproduserte Smartfish som blant annet blir brukt av “Team Leasplan Go” med Thomas Alsgaard i spissen.

SMARTFISH

rod_boksDet er ingen tvil om at Smartfish først høres veldig “fiskete” ut. Tross navnet blir vi veldig fort overasket da den smaker utrolig friskt og godt. Konsistensen på drikken er veldig tykk, noe leverandøren påpeker i sin produktbeskrivelse er fordi den inneholder fiskeolje og myseproteiner.

Samtlige i testpanelet blir overasket over smaken. Dette er en frisk drikk og få i seg etter en lang løpetur. Det føles bra ut og drikke den, og testpanelet er enige om at dette er en fin restitusjonsdrikk.

Smartfish får høy score både på smak og ernæring. Litt mindre på følelse ettersom den er litt tykk og få i seg.

Testpaneldeltager:

Eneste minus er at den er så god at boksene den kommer i er for små.

Ernæringsmessig inneholder “Smartfish Recharge High Protein” kun naturlige råstoffer, aminosyrer, og omega 3 som alle er viktige faktorer for en fin restitusjon.

Pluss for at den kun inneholder naturlig søtning.

Smartfish Recharge High Protein har temmelig tykk konsistens fordi den inneholder en emulsjon med fiskolje sammen med en betydelig mengde myse proteiner.

Smartfish er ett norsk selskap som i hovedsak begynte med medisinsk ernæring, men i senere tid også har funnet ut at dette kunne være ett produkt for idrettsutøvere.

Vi gir tommel opp for Smartfish som ett godt alternativ til etter treningsernæring.
Med hele 4,2 av 5 mulige kommer denne høyt opp på testen.

Les mer om smartfish og andre av deres produkter på www.smartfish.no

Test Ernæring - Etter Trening - Smartfish
Drikken er litt tjukk å få i seg, men testpanelet er enige om at den smaker himmelsk etter en hard treningsøkt. Man føler at man tilfører kroppen god og riktig energi.
Smak
Følelse
Ernæringsmessig
Pluss
  • Kun naturlig søtning
  • Omega 3
  • God smak
Minus
  • Vil gjerne drikke litt mer
  • Tykk konsistens
4.2Totalscore

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler