sjefskokk
Under Monsterbakken opp serverte vi til stor glede noen sunne turwraps. Utekokken Ole Martin Johannesen serverte nydelige fullkornswraps med masse godt. Her kan du gjenoppleve wrapsen. Perfekte for tur.

IMG_3188Wraps med kylling
2 SS kremost
1 SS rød Pesto
2 SS fin kuttet rødløk
3 SS fin kuttet crispy salat
1 SS fin kuttet chili u frø
Ruccola salat
2 ss Kikerter hermetiske
2 SS kokte grønne linser
60 g revet kylling ( bruk gjerne grillet kylling)
1 SS fin kuttet koriander


IMG_3322Vegetar wraps

2 SS kremost
1 SS rød Pesto
2 SS fin kuttet rødløk
3 SS fin kuttet crispy salat
1 SS fin kuttet chili u frø
Ruccola salat
2 ss Kikerter hermetiske
2 SS kokte grønne linser
60 g Byggryns ris ( legges i bløt kvelden før og kokes deretter al dente i grønnsaks kraft)
1 SS fin kuttet Basilikum
1 SS koriander
1 stk fin kuttet tomat

Ta ett stykk Tortilla (gjerne fullkorns varianten), smør på kremost helt ut til kanten. Smør på den røde pestoen. Legg deretter på salatene, resten av ingrediensene fordeler du utover.
Brett wrapsen ved først å brette kantene 3 cm inn mot midten, deretter er det bare å rulle wrapsen sammen. Pakk den inn i aluminiumsfolie så holder den seg godt i sekken!!
Bon apetitt!!

Takk for fantastiske råvarer til Monsterbakken Opp
sammarbeid

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler