Er du av de som er medlem av ett treningssenter for å trene styrke? Det er det ingen grunn til. Naturen byr på frisk luft, og det er slettes ikke så vanskelig å legge inn litt styrke utendørs heller.

Den gode nyheten er at du fortsatt kan skippe innendørs styrketrening. Styrketrening kan også gjøres ute, samtidig kan du få en effektiv trening for hele kroppen, og masse frisk luft å røde kinn.

Her er noen av tipsene.

1. 10 lange hopp:
Et langt hopp lengden på matte eller håndkle, og deretter gå tilbake til startposisjon.

2. 10 Pushups:
Knelende eller full, avhengig av styrken din.

3. 15 Sumo Knebøy: sumosquats
Stå oppreist med føttene bredere enn hoftene og tærne litt skrått ut som om du lener deg tilbake i en knebøy. Her kan du bruke noe tungt og holde over hodet eller på skuldrene. Eks, stein stokk e.l

4. 15 Burpees:
Start med et hopp, og deretter setter du deg ned på huk, plasserer hendene på bakken, og hoppe ut i planke posisjon. Hopp føttene tilbake mot håndleddene så du står med rumpa i været, før du reiser deg sakte opp i stående stilling, og avslutt med ett klapp på toppen.

5. 20 Liggende sykling:bicecycle
Ligg på ryggen og bøy begge knærne mot brystet, hendene foldet bak hodet. Finn et samlingspunkt til venstre og høyre for kroppen din. Se på de to knutepunkter som du vrir og sykle til hver side, når din høyre albue til venstre kne, og vice versa.

 

6. 20 Mountain Climbers:
Begynn i planke posisjon, holde hoftene flat og parallelt med bakken.

7. 5 Hangups:
Finn en lekepark, ett tre eller noe annet du kan henge i og sett i gang.

Ta tiden på deg selv. Neste økt kan du prøve å slå din egen tid, eller legg det inn i løpeturen. Bestem deg for hvor mange ganger du skal gjennomføre hver enkelt øvelse før turen.

Lykke til

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler