Ute blir det tidlig kveld. Når sola forsvinner blir det kaldt. Mest av alt vil du krype opp i sofaen, under ett pledd, med en deilig kopp te eller kakao. Fyre i peisen og bare ta alt rolig. Det kan du gjøre, for akkurat dette er veldig koselig, men om du ikke holder deg aktiv også denne perioden av året kan du fort bli godt kjent med høstdepresjon også. Det er nemlig ingenting som har forandret seg. Høsten kan være tung for å opprettholde gode treningsvaner.

Er du kommet dit at du synes høsten er tung, og du mister energi må du handle raskt. Du må ta tilbake høsten. Høsten er nemlig en fantastisk tid, og du kan få noen fantastiske uteopplevelser selv om været er litt dårlig. Været er jo nemlig noe av det som kan varriere mest på høsten. Men det er faktisk ganske mange fine høstdager. Slå opp yr, og se hvordan været er spådd. Utnytt de dagene hvor det er meldt fint vær. Kan du avspasere jobben en time på morgenkvisten? Kan du gå hjem litt tidligere en fin høstdag?
_DSC0281

Oppdater deg på været
Her handler det rett og slett om å planlegge litt. Ta med deg familien og middagen ut i skogen. Slikk hver eneste soldråpe. Når helgen kommer så planlegger du en utflukt i skogen. Det er vakker natur, og den friske høstlufta gjør godt for både kropp og sjel.

Pakk sekken i forveien
Alt handler om planlegging når man skal ut på en høsttur. Da er det lurt og tenke på at det ofte er vått terreng du går i, og at du bør ha med klær for både varmt og kaldt. Kle deg med ull innerst, og begynn å tenke lag på lag når du kler på deg slik at du enkelt kan justere på veien. Man blir fort kald når man stopper, samtidig som du blir fort varm når du beveger deg. Ha gjerne med deg noe varmt drikke i sekken, og ikke la høsten vinne. Det er masse deilige opplevelser på høsten, og den trenger slettes ikke være så tung som den noen ganger føles ut som.

Når det da plasker ned og blåser ute kan du legge deg med god samvittighet under ett teppe i sofaen, med en stor kopp te eller kakao og lese en god bok.

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler