Utepuls.no vil i ukene fremover teste ulike treningsprodukter. Det er ingen hemmelighet at man bør få i seg proteiner etter en treningsøkt. Ernæringsfysiologer krangler seg imellom, noen mener man får i seg nok i det daglige inntaket, mens andre mener man bør tilføre.

Det finnes ett hav av ulike produkter man skal bruke etter en treningsøkt, og vi vil teste ulike produkter utover høsten slik at du kan få en liten pekepinn på hva du kan forvente deg av de ulike produktene. Vi har satt tsammen en testgruppe med 5 personer som hver uke skal teste nye produkter.

Femte leverandør ut i testen er restitusjons drikker og barer fra «Tine YT».
Produktene vi har testet er: (lenket til produktenes hjemmesider)
Restitusjonsdrikk Kakao
Restitusjonsbar Sjokolade og Peanøtt

TINE YT

YT sine produkter er nesten litt som den irriterende perfekte klassevennen. Alt er liksom perfekt, og selv om du føler det må skjule seg noe (for ingen kan være så perfekt) har du liksom ikke noe å ta de på. Ikke annet enn følelsen er litt rar. Akkurat slik føles det litt med Tine YT. Det er ingenting som sier at den ikke er bra, men den mangler det sparket som man kanskje føler mange andre treningsprodukter har.

tineytVi har hatt test på to av yt sine mange produkter. Restitusjonsdrikken med Kakao og restitusjonsbaren med sjokolade og peanøtt. Følelsen av produktene er god. De smaker godt og er lette og få i seg etter en treningsøkt. Sjokolademelken smaker som sjokolademelk skal, og de har pakket det gode proteininnholdet godt inn. Drikken hverken klumper seg eller føles unaturlig ut.

Restitusjonsbaren overasker også i smak. Når det står peanøtter utenpå tenker man fort at denne kan bli drøy å tygge når du er sliten, men den er enkel å få i seg. Smaker godt, og er definitivt ikke laget for spesielt interesserte peanøttelskere slik man gjerne kan få inntrykket av når man bare leser hva den inneholder.
519342_550_380
Allikevel har den for flere etter en hard treningsuke gitt litt mindre energi enn de fleste andre treningsproduktene vi har testet så langt, og oppfattes rett og slett litt “kjedelig”. Det er nettopp her det blir litt irriterende å skulle anmelde Tine sine produkter. Det er liksom ikke noe spesielt å ta de på. Det er veldig trygge og fine produkter som nettopp passer til de fleste. Vår samlede oppfatning av TINE YT er at her får du i deg de nødvendige proteinene, karbohydratene og det smaker godt rett etter trening, men produktene mangler kanskje det lille ekstra av at du får enda litt “mer”.

Uansett er TINE YT en fin og “trygg” treningsernæring hvor du får det du ber om. Enkelt og greit. 

Test Ernæring - Etter Trening - Tine YT
Smak
Følelse
Ernæringsmessig
Restitusjonsdrikk Kakao
Restitusjonsbar Sjokolade Peanøtt
Pluss
  • God smak
  • Rene produkter
Minus
  • Lite aminosyrer
  • Kjedelig
2.9Totalscore

Kommentarer

kommentarer

Relaterte artikler